Sezona 2016/2017

U ponedjeljak 05.09.2016. započinje sezona naše prakse koja uključuje Produhovljeno ratništvo, Meditaciju u kretanju i Sklad 4 elementa, a mi ju pojednostavljeno zovemo KEMPO.

Mjesto prakse: Habdelićeve 1, Gornji grad

Dani: Ponedjeljak, Utorak, Srijeda, Četvrtak i Petak

Vrijeme: od 18.00 do 19.30 sati

Voditelji: svi Sensei, s naglaskom na Po-Pe Sensei Pizent, Ut-Če Sensei Jambrović i Sr Sensei Belonjek

Ponedjeljak i Petak: srednja i napredna grupa

Srijeda: SVI

Utorak i Četvrtak: učiteljska, napredna i početnička grupa

Prakse u školi Bijeli Lotos donose onima koji su redoviti i posvećeni sasvim drugačiju kvalitetu življenja čineći ih zdravijim, snažnijim, fleksibilnijim…jednostavno funkcionalnijim, što rezultira vedrinom, osjećajem ispunjenosti i radosti življenja.

Stoga pokušajte bez obzira na sve druge obaveze koje imate, rezervirati minimalno dva dana u tjednu po 1,5 sat za sebe, za snaženje svjesnosti o onome što je važno i vrijedno vašeg vremena i energije, u krajnjem za druženje sa sobom samim.

KEMPO nema osjećaja, on funkcionira kao i priroda po svojim zakonitostima. Upravo zato je druženje s 4 Elementa nužno kako bi ostvarili sklad i odagnali neravnoteže. Produhovljeno ratništvo nam pomaže da prepoznamo i pobijedimo demone u sebi uobličene u lijenost, nemar, komplekse, strahove i nemir. A Meditacija u kretanju je početak i kraj jer nam kroz razvoj svjesnosti ukazuje na ono što stvarno jest, uklanjajući na taj način koprenu neznanja i iluzije koju stvaramo o sebi, drugima i životu općenito.

Neka nas što više zajednički kroči ovim putem koji NE PRIZNAJE OGRANIČENJA!!!