Učitelji

Sensei Goran

Sensei GoranRođen 1975. u Zagrebu. Prvi susret s borilačkim vještinama je naravno ostvaren kroz filmove. Fasciniran ljepotom pokreta i mistikom starih majstora u njemu se stvara zainteresiranost prema borilačkim vještinama. Obzirom da je dosta samouk, Goran nabavlja malu knjižicu “Karate” (Masutatsu Oyama), “Karate” (Žarko Modrić) i “Karate ABC – Teki 1 i Enpi Kata” (Ilija Jorga) i pokušava iz knjiga naučiti pokrete. Tu se susreće s velikim problemom jer nije u stanju shvatiti kako točno pokret treba izgledati. Uporan kakav je nabavlja dodatnu literaturu (Kung Fu, Ninjitsu, Jeet Kune Do i sl.) i pokušava još jednom iz knjiga naučiti samoobrambene tehnike i dokučiti smisao borilačkih vještina. Rezultat tog “knjiškog” pristupa ostavlja ga s osjećajem – “Nešto ovdje ne štima…”.

Čitaj dalje >>>>

 

Sensei Marija

Sensei MarijaMarija Brgles rođena je 1981. u Varaždinu. Od malena je bila aktivna u sportskim aktivnostima te je osobito voljela borilačke filmove. Nakon završetka studija kemije u Zagrebu i zapošljavanja 2004. traži klub u kojem će konačno imati priliku vježbati borilačku vještinu. Nakon pretraživanja dostupnih informacija o djelatnim klubovima u Zagrebu odlučuje probati trening Kempa…

 

Čitaj dalje >>>>

 

Sensei Goran Stoklasa

02Rođen 1970. u Zagrebu. Već kao klinac nezainteresiran za mainstream sportove dijelom se pronalazi u individualnim aktivnostima poput trčanja i stolnog tenisa. Po sistemu u zdravom tijelu zdrav duh početkom srednje škole trenira dvije sezone karate u Karate klubu Dinamo. Fascinacija borilačkim vještinama, došla naravno preko filmova, ne dolazi iz samog aspekta borbe koliko iz mudrosti starih učitelja. Na Kempo put dolazi igrom okolnosti nakon sugestije kolegice da je ‘to’ nešto za njega.

Čitaj dalje >>>>

Sensei Jana

Sensei JanaRođena 1976. g. u Zagrebu. Kroz djetinjstvo borilačke vještine doživljava kao zanimljivima i mističnima, međutim nikada nije poželjela trenirati smatrajući ih agresivnima. Na Kempo ju je nagovorio (blago rečeno) prijatelj 1995. g. u lipnju nakon maturiranja u srednjoj školi, te je počela vježbati u Mushindokai organizaciji Mushindo Kempo. Kroz prve treninge počinje razumijevati dubinu i mogućnosti borilačkih vještina, odvajajući ih od borilačkih sportova. Prvi učitelj joj je bio O’Sensei Darko, tada Sempai, koji joj je ulio ljubav i strast prema Kempo-u. Kroz treninge i Seminare susreće se i sa treninzima Shifu Žarka Andričevića, Sensei Matka Andričevića, Sensei Darka Grakalića i brojnih Sempai-a.

Čitaj dalje >>>>

Sensei Josip

Sensei JosipRođen 1978. godine u Zagrebu. Već kao dijete pokazuje interes za borilačke vještine te počinje vježbati Shotokan Karate. Kao i većina djece, nakon nekoliko godina treniranja gubi interes, a 1995. godine, nakon više mjeseci razmišljanja čime se baviti, počinje trenirati Mushindo  Kempo. Od početka njegovog Kempo puta, najveći utjecaj vrši O’Sensei Darko Jambrović, koji je do današnjeg dana ostao jedina osoba kojoj poklanja bezuvjetno povjerenje na svojem putu.

Čitaj dalje >>>>