top of page
sempai-katarina

KATARINA ARIĆ

SEMPAI

Rođena je 1986. godine u Zagrebu. S Kempom se prvi put susrela 2013. godine na Osnovnom tečaju iako je vjerovala da su borilačke vještine "za nekog drugog". Do tada je pohađala razne fitness programe koji bi usprkos veseloj atmosferi i glazbenoj pozadini postajali predvidljivi i dosadni.
Kada je prvi put ušla u Dojo, osjetila je pripadnost i od tada učenje Kempoa svakodnevno utječe na njezin život. Sensei Goran Pizent prva je osoba koja vodi njezino Kempo putovanje i do danas ima njezino potpuno povjerenje i najviše utječe na nju. Sudjelovanjem u Gashakuu puno je naučila od O 'Senseija Darka Jambrovića i drugih Senseija i Kempo Ka.
S vremena na vrijeme iskrsnu krize i sumnje, no povjerenje u Kempo put ju ohrabruje i motivira za ustrajnost i predanost. Uvidjela je jezgrovitost Kempo učenja kroz Kate. Učenjem nove Kate postaje svjesna koliko je malo znala o prethodno naučenom. Osim Kata, ona smatra da je vježbanje i učenje kumitea sljedeći najvažniji test prisutnosti, strpljenja i vještine.
Smatra da je postulat mira, harmonije i mudrosti, temeljni cilj Kempo učenja, holistički i zdrav pristup životu.

bottom of page