top of page
kempo-members

TEAM

Upoznajte nas

goran_DSC_0710-1.png

GORAN PIZENT

Sensei

Sensei Goran rođen je 1975. godine u Zagrebu. Prvi susret s borilačkim vještinama bio je, naravno, kroz filmove. Fasciniran ljepotom pokreta i mistikom starih majstora, zainteresirao se za borilačke vještine. Budući da uživa u samostalnom podučavanju, Goran je dobio malu knjižicu "Karate" (Masutatsu Oyama), "Karate" (Žarko Modrić) i "Karate ABC - Teki 1 i Enpi Kata" (Ilija Jorga) i pokušao naučiti pokrete iz knjige. Ali  nije mogao sasvim razumjeti kako bi pokreti trebali izgledati.

jura_DSC_1028-2.png

JURICA STAMPF

Sensei

Rođen je 1975. godine u Zagrebu. Ljubav prema borilačkim vještinama redovito se javljala i tinjala gledajući kung fu filmove u kinu "Jedinstvo" u Stenjevcu. Okidač da počne trenirati karate bio je američki Ninja i spoznaja da je za glavu niži od svoje sestre blizanke. Nije se dugo bavio karateom i unatoč tome što je visinom nadmašio svoju sestru, počeo se baviti Tae Kwon Doom sa 15 godina.

sempai-ozren

OZREN ŠVEGOVIĆ

Sempai

Rođen je 1981. godine u Zagrebu. Borilački sportovi su ga fascinirali od malih nogu. U vrtiću mu je najbolji prijatelj trenirao karate, pa je i on pokušao, no odustao je nakon samo tri treninga. Sljedeći pokušaj je uslijedio kada je nagovorio mamu da mu kupi knjigu “Ljetna obuka ninja”, ali njemu je bilo zanimljivije gledati fotografiju na naslovnici i igrati se sa zlatnom Shuriken naljepnicom koja je uz knjigu stigla na poklon. 

sempai-katarina

KATARINA ARIĆ

Sempai

Rođena je 1986. godine u Zagrebu. S Kempom se prvi put susrela 2013. godine na Osnovnom tečaju iako je vjerovala da su borilačke vještine "za nekog drugog". Do tada je pohađala razne fitness programe koji bi usprkos veseloj atmosferi i glazbenoj pozadini postajali predvidljivi i dosadni.

bottom of page